Bij het ontwerpen, aanpassen & evalueren van bedrijfsprocessen komen veel “eindjes” bij elkaar. Het aan elkaar knopen van deze eindjes is wat wij doen !

 

 

“Ik ben een bruisende, pragmatische team player die resultaat gericht is met oog voor detail. De personen waar ik mee werk enthousiasmeer, motiveer en inspireer ik. Ik ben leergierig en werk graag samen met verschillende type mensen. Daar haal ik zelf ook mijn motivatie uit. Wanneer ik een doel stel kijk ik naar alle mogelijkheden en zorg dat ik de juiste mensen of middelen inschakel om het samen voor elkaar te krijgen. Ik ben innovatief en analytisch.

Kijkend wat er binnen een bedrijf aan processen loopt en waar dan de techniek en de medewerkers op aansluiten is wat ik het liefst doe. Met mijn resultaatgerichte instelling en voorliefde voor feiten & cijfers puzzel ik net zo lang totdat er een oplossing of meerdere oplossingen zijn. Mijn mentaliteit is de handen uit de mouwen te steken, pragmatisch ingesteld en niet bang om een onbekende weg in slaan.

Ik vertrouw daarbij altijd op mijn intuïtie en ervaring. Ik ben zeker een mensen mens”. –Hélène-

 

 

 

 

Loading